Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Veiligheidsglas
Veiligheidsglas_Tekengebied 1

Veiligheidsglas

Voor het leveren en plaatsen van veiligheidsglas bent u bij Mermans Glas op het juiste adres. Ben je op zoek naar veiligheidsglas op maat? Laat dan zeker wat weten. Wij beschikken over veiligheidsglas in allerlei vormen, maten, en diktes. De term veiligheidsglas komt voort uit de NEN-norm 3569, wat wil zeggen doorval beveiliging. In feite zorgt veiligheidsglas er dus voor dat je er niet zo maar doorheen kan vallen. Wanneer je denkt aan glas, dan denk je aan een product wat eenvoudig breekt. Met veiligheidsglas is de verleden tijd. Al het veiligheidsglas wat Mermans Glas aanbiedt voldoet vanzelfsprekend aan deze NEN-norm 3569.

Veiligheidsglas_Tekengebied 1

Veiligheidsglas met NEN-norm 3569

Veiligheidsglas met de NEN-norm 3569 geeft aan dat onder bepaalde voorwaarden veiligheidsglas moet worden toegepast. U kunt zich voorstellen dat in een woning waar kleine kinderen spelen, in een peuterspeelzaal, in een openbare ruimte, andere regels gelden op het gebied van veiligheid. Veiligheidsglas wil dus zeggen dat we dan gehard of gelaagd glas toepassen, al naar gelang de norm voorschrijft. In feite is veiligheidsglas dus geen glassoort, maar omvat de term veiligheidsglas eerder bepaalde eigenschappen waaraan het type glas moet voldoen in een omgeving.

Veiligheidsglas advies

We weten dus dat veiligheidsglas geen glassoort is. Maar hoe weet ik dan wanneer glas wordt beschouwd als veiligheidsglas? Laat de experten van Mermans Glas met je meekijken en meedenken. Omdat veiligheidsglas een complex onderwerp is, is het belangrijk dat jij je goed laat informeren. Niet alleen zorgt veiligheidsglas voor de nodige veiligheid, in sommige situaties is het ook gewoon voorgeschreven dat er veiligheidsglas gebruikt moet worden. Wanneer dit niet wordt gebruikt kunnen er sancties volgen, en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies