Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Inbraakwerend glas
Inbraakwerend glas_Tekengebied 1

Inbraakwerend glas voor meer veiligheid

Inbraakwerend glas is aan een enorme opmars bezig. Veel mensen staan de laatste jaren kritisch tegenover de veiligheid van eigendommen. En bij Mermans Glas vinden wij het normaal dat inbraakwerend glas dan niet kan ontbreken. Wat heb je aan een alarmsysteem als een mogelijke inbreker binnen 3 minuten uw huis of bedrijf binnen kan komen? Uw huis of bedrijf is pas optimaal beveiligd na installatie van inbraakwerend glas. Inbraakwerend glas is een soort gelaagd glas, maar dan nog een stuk sterker. Want zoals de naam het zegt moet inbraakwerend glas een inbreker uit de woning kunnen weren.

Inbraakwerend glas_Tekengebied 1

De kracht van inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas is glas waartussen 2 of meerdere folies van 0,38mm zijn versmolten. Het glas blijft volledig transparant, maar wordt steeds moeilijker kapot te maken naarmate de dikte van het glas en het aantal toegepaste folies toeneemt Zo is een glasplaat van 9 mm dik met daartussen 4 folies met een stoeptegel nauwelijks te doorboren. Wanneer een nog betere beveiliging gewenst is kunnen we een eindproduct produceren door 2 glasplaten met daartussen polycarbonaat te lagen. Deze glasheldere samenstelling is zeer dun (10mm) en nauwelijks te doorboren.

Toepassingen van inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas wordt vaak in kantoorpanden en overheidsgebouwen gebruikt. Plekken waar gevoelige apparatuur aanwezig is welke zo goed mogelijk beveiligd dienen te worden. De laatste jaren krijgen we echter steeds vaker aanvragen van particuliere klanten die meer veiligheid in huis wensen en dit onder andere middels de installatie van inbraakwerend glas willen verwezenlijken. Mermans Glas meet, levert en plaatst inbraakwerend glas in de mate van beveiliging die u wenst.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies