Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Glas op maat
glas op maat_Tekengebied 1

Glas op maat laten maken

Wil jij glas op maat laten maken? Dan ben je bij Mermans Glas aan het juiste adres. Al meer dan 130 jaar zijn wij de expert in glas op maat. Dagelijks verzorgen wij voor allerhande verschillende opdrachten glas op maat. Zowel voor particulieren verzorgen wij glas op maat. Maar ook bedrijven weten de weg naar Mermans Glas te vinden wanneer ze op zoek zijn naar glas op maat. En dat is ook heel logisch. Door onze eigen werkplaats in Breda voorzien wij glas op maat binnen zeer strakke tijdschema’s. Al onze medewerkers beschikken over de kwalificaties om glas op maat te creëren. Neem vrijblijvend contact op met een adviseur en bespreek jouw glas op maat wens. Wij bekijken graag jouw situatie en bieden een oplossing op maat.

glas op maat_Tekengebied 1

Verschillende soorten glas op maat

Naar welke soort glas op maat ben jij op zoek? Er bestaan enorm veel verschillende soorten glas. Alle soorten glas zijn ook beschikbaar als glas op maat. Alleen bij de ene soort glas is het creëren van glas op maat net iets complexer dan een andere soort glas. Voor het maken van glas op maat moet jij namelijk glas snijden. Hoe dikker en steviger de glassoort, hoe moeilijk om hier glas op maat van te maken. Wil jij glas op maat laten maken, maar heb jij geen idee welke glassoort nu het meest geschikt is voor jouw oplossing? Ook dan is het aangeraden om vrijblijvend een expert van Mermans Glas te benaderen. Wij hebben een vergaande expertise in het maken van glas op maat, maar ook in het adviseren van de juiste glassoort voor jouw maatwerk glas oplossing.

Toepassingen van glas op maat

Glas op maat komt in veel verschillende toepassingen voor. Zowel in het bedrijfsleven, als in woningen zien wij regelmatig een vraagstuk voor glas op maat. In het bedrijfsleven moet je dan bijvoorbeeld denken aan glas op maat voor een koeltoog, maar ook maken wij regelmatig glas op maat voor kledingzaken. Daar is een spiegel namelijk een zeer belangrijk onderdeel. En niets mooier dan een spiegel gemaakt uit glas op maat. Maar ook gewone ramen of deuren binnen bedrijven vereisen vaak glas op maat, aangezien standaardmaten daar niet vaak voorkomen. Binnen een woning zijn standaardmaten dan weer iets vaker aanwezig, maar toch komt een glas op maat oplossing ook vaker naar voor. Mensen willen toch een unieke uitstraling in hun woning creëren. En glas op maat helpt bij zo een unieke uitstraling. Glas op maat in woningen uit zich vooral in deuren, meubels of lichtstraten die zorgen voor het nodige licht in woningen. Zelf op zoek naar glas op maat, maar geen idee waar te beginnen? Neem contact op met Mermans Glas voor vrijblijvend advies.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies