Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Grafmonument
Grafmonument_Tekengebied 1

Glazen grafmonument

Een glazen grafmonument is een waardig materiaal om een overleden dierbare te gedenken. Een volledig glazen grafmonument ziet er altijd goed en netjes uit. Maar een glazen grafmonument kan ook in combinatie met andere materialen geproduceerd worden. Er kunnen verschillende glassoorten gebruikt worden voor een glazen grafmonument. We zien vaak dat er donkere glassoorten gebruikt worden bij een glazen grafmonument. Ook bestaat een glazen grafmonument vaak uit een dikkere glassoort.

Grafmonument_Tekengebied 1

Glazen grafmonumenten met teksten of afbeeldingen

Ook kunnen vormen en gedenk teksten of afbeeldingen in het glazen grafmonument verwerkt worden. We zien vaak dat afbeeldingen worden geplaatst op glazen grafmonumenten. Letters worden daarentegen in het glazen grafmonument gegraveerd. Meer weten over een gepersonaliseerde glazen grafmonument? Laat dan zeker wat weten. Bij Mermans Glas hebben wij veel ervaring in het creëren van glazen grafmonumenten, en ook bij het personaliseren van glazen grafmonumenten.

Glazen grafmonumenten fabriceren

Zowel voor het maken van glazen grafmonumenten als het plaatsen van glazen grafmonumenten kan je een beroep doen op Mermans Glas. Voor het ontwerpen van een glazen grafmonument is persoonlijke begeleiding namelijk essentieel. Er zijn veel zaken waarmee je rekening mee moet houden bij het ontwerpen van zo een glazen grafmonument.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies