Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

HR++ glas
HRplusplus_Tekengebied 1

HR++ glas als isolatieglas

HR++ glas is een vorm van isolatieglas. HR++ glas is eigenlijk een type dubbel glas. Een andere vorm dan isolatieglas dan dubbel glas en HR++ glas is het bekende triple glas. We kennen HR++ glas ook wel als hoogrendementsglas. HR++ glas bestaat uit twee glasplaten die gescheiden worden door een afstandshouder tussen de glasplaten. Het grote verschil tussen dubbel glas en HR++ glas is het feit dat bij HR++ glas gevuld wordt met edelgas, en bij dubbel glas bestaat deze ruimte uit gewone lucht. Ook wordt bij HR++ glas het glas aan één zijde gecoat waardoor het van HR++ glas een extra interessante vorm van isolatieglas is. Wil je weten of HR++ glas voor jouw toepassing een geschikte oplossing is? Bij Mermans Glas hebben wij al vele jaren ervaring in de creatie van HR++ glas en het plaatsen van HR++ glas.

HRplusplus_Tekengebied 1

Verschillende soorten HR++ glas

Wanneer HR++ glas bestaat, bestaat er natuurlijk ook HR+ glas. Waar zit het verschil? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Dubbel glas, HR+ glas en HR++ glas vallen in de categorie isolatieglas Bij dubbel glas zit er lucht tussen de 2 glasplaten. Bij HR+ glas zit er een coating tussen het glas en bij HR++ glas zit er een verbeterde coating tussen de 2 glasplaten. Hoe weet jij of HR++ glas voor jou een goede oplossing is? Dat kunnen wij eenvoudig bereken. In nieuwe woningen is HR++ glas vaak de standaard. Ook al is HR++ glas iets duurder dan gewoon dubbel glas of een andere vorm van isolatieglas, HR++ glas betaald zichzelf terug.

HR++ glas, een economische en ecologische oplossing

HR++ glas is niet alleen een ecologische oplossing, maar HR++ glas is ook een economische oplossing. HR++ glas is namelijk een stuk energiezuiniger dan andere glasvarianten, en dat zie jij terug op de maandelijkse energierekening. Benieuwd naar de impact die HR++ glas op jouw rekening kan hebben? Of wil je weten of het loont om HR++ glas te plaatsen? Neem contact op met Mermans Glas. Wij bekijken graag jouw situatie, en berekenen of HR++ glas ook voor jou een interessante glasoptie kan zijn!

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies