Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Beloopbaar glas
Beloopbaar glas_Tekengebied 1

Beloopbaar glas: Een populaire oplossing

Beloopbaar glas is de laatste jaren enorm populair geworden in architectonische huisinrichtingen. Beloopbaar glas is zowel praktisch als esthetisch een prachtig product. Beloopbaar glas maken wij in eigen fabriek door meerdere glasplaten op elkaar te lagen in onze laagmachines. Daardoor kunnen we altijd gehoor geven aan de sterkte berekeningen die voorafgaand aan het productieproces worden gemaakt. Het grootste voordeel van beloopbaar glas is het feit dat je veel meer daglicht kan binnenlaten. Beloopbaar glas wordt veel verwerkt in de overloop bij woningen of als bedekking van de lichtstraat in een aanbouw of op een dakterras. Eigenlijk op alle plekken waar beloopbaar glas voor licht dient te zorgen en er toch een sterke constructie verwezenlijkt moet worden.

Beloopbaar glas_Tekengebied 1

Dikte van beloopbaar glas & plaatsten van beloopbaar glas

De vereiste dikte van beloopbaar glas varieert per situatie. Beloopbaar glas is altijd een maatproduct dat voor de specifieke situatie wordt geproduceerd. Voor de productie word een zogenaamde sterkte berekening gemaakt. Aan de hand van een calculatietabel bepalen we de te gebruiken samenstelling die uiteindelijk tot een beloopbaar glas dikte zal leiden die voor een veilig eindproduct zorgt. Glas is sowieso een zwaar product, wanneer je dan ook nog eens voor een dikke beloopbaar glas oplossing kiest vormt plaatsen een obstakel. Het plaatsen van beloopbaar glas is dan ook een werkje wat enkel toevertrouwd is aan de doorgewinterde doe het zilver of de echte glas specialist. Vooral het boven je macht werken als het construeren van de juiste constructie is een punt van aandacht. Uiteraard staan wij u graag bij vanaf het moment dat u overweegt beloopbaar glas te bestellen tot aan het moment dat het beloopbare glas op locatie gemonteerd dient te worden.

Beloopbaar glas zowel buiten als binnen te gebruiken

Glas is erg zwaar, vooral als het dik is. Het plaatsen van beloopbaar glas is dan ook een werkje wat enkel toevertrouwd is aan de doorgewinterde doe het zilver of de echte glas specialist. Vooral het boven je macht werken als het construeren van de juiste constructie is een punt van aandacht. Uiteraard staan wij u graag bij vanaf het moment dat u overweegt beloopbaar glas te bestellen tot aan het moment dat het beloopbare glas op locatie gemonteerd dient te worden.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies