Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Glazen douchedeur
Glazen douchedeur_Tekengebied 1

Glazen douchedeur: Een meerwaarde in iedere badkamer

Een glazen douchedeur is een sieraad voor elke badkamer. Een hardglazen douchedeur geeft uw badkamer een strakke en moderne uitstraling en is daarnaast erg makkelijk schoon te houden. Ten opzichte van het douchegordijn is een glazen douchedeur vele malen hygiënischer. Mermans Glas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van glazen douchedeuren. Daarbij kunnen we u zowel helpen aan de veelvoorkomende standaard maten als aan een glazen douchedeur op maat. Zo kunt u er zeker van zijn dat we in alle gevallen een precies passende eindoplossing kunnen bieden. Een douchedeur is vaak onderdeel van een nieuwe badkamer of behoeft enig meetwerk voordat het perfecte eindproduct ontstaat. Persoonlijk & vakkundig advies is dan ook zeker wenselijk. We nodigen u dan ook zeker uit om in onze showroom in Breda alle mogelijke combinaties te komen bekijken en te bespreken.

Glazen douchedeur_Tekengebied 1

Glazen douchedeur in hoogwaardig beslag

Elke glazen douchedeur is voorzien van hoogwaardig beslag welke we samen met u kunnen uitkiezen. Daarbij is er keuze tussen verschillende modellen scharnieren en deuropeners. Onderscheid zit vaak in de kwaliteit van het beslag van een glazen douchedeur wat tot bijvoorbeeld tot uiting komt bij het instellen van een nulpunt. Dit bepaald het gemak waarmee de glazen douchedeur weer in het midden terecht komt na openen. Bij het ene scharnier werkt dit wat sneller of is het terugvallen in het nulpunt wat nauwkeuriger. Er bestaan veel verschillende soorten glazen douchedeuren. Denk maar aan een enkele glazen douchedeur, glazen douchedeur met zijpaneel of een glazen douchedeur met schuifsysteem. Bij Mermans Glas maken we alle soorten glazen douchedeuren, en plaatsen we ook gelijk alle soorten glazen douchedeuren.

Glazen douchedeur of toch glazen douchewand

Vaak zien wij dat een glazen douchewand ook al een geschikte oplossing kan bieden. De keuze tussen een glazen douchewand of een glazen douchedeur hangt natuurlijk deels af van de beschikbare ruimte in de badkamer. Maar toch zien we dat zowel een glazen douchewand als glazen douchedeur soms beide kunnen. Wil jij weten of een glazen douchedeur in jouw situatie mooier en beter is dan een glazen douchewand? Neem contact op met Mermans Glas. Wij maken al vele jaren glazen douchewanden en glazen douchedeuren en geven jou graag vrijblijvend advies.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies