Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Gebogen glas
Gebogen glas_Tekengebied 1

Pionier in gebogen glas

Gebogen glas is een glastoepassing die onder andere door Mermans Glas op de kaart is gezet. Mermans Glas was namelijk ooit pionier op het gebied van gebogen glas en is tot op de dag van vandaag een specialist in alles wat te maken heeft met gebogen glas. Inmiddels verzorgen wij een breed klantenbestand binnen diverse industrieën al meer dan 25 jaar van diverse gebogen glas toepassingen. Zo doen bijvoorbeeld zowel RVS producenten als ook de Nederlandse superjachtbouw een beroep op Mermans Glas wanneer het gaat om gebogen glas. In beide branches staat perfectie in maatvoering en uitstraling voorop, en dit uit zich dan ook in het gebogen glas van de hoogste kwaliteit. Uiteraard staan we ook voor iedereen klaar die specifieke stuk opdrachten nodig heeft. Zit jij met een vraagstuk over gebogen glas? Laat dan zeker wat weten. Onze experten geven graag vrijblijvend advies over het buigen van glas.

Gebogen glas_Tekengebied 1

Gebogen glas, een complex proces

Glas is een onbuigbaar product. Het creëren van gebogen glas is dan ook iets wat vele jaren ervaring, en specifieke machines vereist. In het geval van gebogen glas hebben we het dan over ovens. Bij Mermans Glas beschikken we over meerdere ovens die gebogen glas kunnen creëren. In onze ovens kunnen wij gebogen glas maken in allerhande vormen, afmetingen en diktes. Zo maken wij niet alleen gebogen glas voor koelvitrines of winkelpuien, maar ook voor particuliere oplossingen. Denk maar aan gebogen glas voor jachtrailingen, meubels, jukeboxen en nog vele andere toepassingen. Met welke toepassing van gebogen glas kunnen wij jou helpen?

Soorten gebogen glas

Bij Mermans Glas maken wij gebogen glas voor allerhande soorten toepassingen. Maar nog belangrijk bij de keuze van een gebogen glas oplossing is het type glas wat jij wil gebruiken. Ons gebogen glas kan gecreëerd

worden met vele verschillende soorten glas. Zo kunnen wij zowel enkel glas als dubbel glas omvormen tot gebogen glas. Maar ook van thermisch en chemisch gehard glas kunnen wij gebogen glas maken. Geen idee welke glassoort in jouw geval geschikt is voor de gebogen glas oplossing die jij voor ogen hebt? Praat erover met onze expert. Zij bekijken graag jouw vraagstuk, en bieden een oplossing op maat.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies