Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Glazen keuken achterwand
Kookplaat_Tekengebied 1

Glazen keuken achterwand

Een glazen keuken achterwand komt vaak voor. Zo een glazen keuken achterwand is dan ook een zeer geschikte oplossing om de tegels en voegen of muur te beschermen tegen spetters. Een glazen keuken achterwand zorgt ervoor dat je deze spetters eenvoudig kan afwassen, en daardoor blijft de achtergrond ook netjes. Glazen keuken achterwanden kennen we al heel lang. Zelfs in vele oude woningen zien wij een glazen keuken achterwand nog terug. En ook in de nieuwe moderne woningen zien we zo een glazen keuken achterwand nog regelmatig. Van vroeger tot nu, als een product blijft bestaan dan weet je dat het een goed product is. En dat durven wij dus gerust te zeggen over een glazen keuken achterwand van Mermans Glas.

Kookplaat_Tekengebied 1

Glazen keuken achterwand op maat

Ben jij op zoek naar een glazen keuken achterwand op maat? Dan ben je bij Mermans Glas op het juiste adres. Sinds 1888 maken wij al glazen keuken achterwanden voor allerhande verschillende soorten keukens. Zowel grote als kleine glazen keuken achterwanden fabriceren en plaatsen wij. Het plaatsen van zo een glazen keuken achterwand is een complex proces. Je hebt namelijk weinig ruimte om te werken. En ook moet de bevestiging van de glazen keuken achterwand goed zijn. Het laatste wat je wil is een glazen keuken achterwand die loshangt en het risico loopt om te scheuren of vallen.

Type glas voor een glazen keuken achterwand

Welke glassoort is geschikt voor een glazen keuken achterwand? Vaak volstaat een gewone enkel glasplaat al voor een glazen keuken achterwand. De kans dat zo een glazen keuken achterwand namelijk onder druk komt te staan is klein. De glazen keuken achterwand moet alleen maar tegen spetters en het schoonmaken kunnen. En dan volstaat het gebruik van enkel glas voor jouw glazen keuken achterwand al. Ben je benieuwd naar hoe zo een glazen keuken achterwand er uit kan zien? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom in Breda! Hier laten wij graag alle voordelen en eigenschappen van een glazen keuken achterwand zien.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies