Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Spiegels op maat
Spiegel_Tekengebied 1

Spiegels op maat laten maken

Wij beschikken over een werkplaats waarin wij allerlei soorten spiegels op maat kunnen creëren. Wanneer we het hebben over spiegels op maat, dan denk je natuurlijk in eerste instantie aan de badkamer. Dit is namelijk de ruimte waar spiegels op maat het vaakste voorkomen. Bij Mermans Glas hebben wij al meer dan 130 jaar ervaring in het maken van spiegels op maat. Weet jij al precies welke spiegel met welke afmeting jij wil? Laat het ons weten, in ons atelier maken wij jouw spiegel op maat met de gewenste producten en afwerkingen. Weet jij nog niet goed welke spiegel jij wil? In onze showroom hebben wij tal van spiegels hangen die wij op maat kunnen maken. Een expert van Mermans Glas bespreekt graag met jou de verschillende mogelijkheden op het vlak van spiegels op maat.

Spiegel_Tekengebied 1

Spiegels op maat laten leveren en plaatsen

Eenmaal jouw spiegel op maat gemaakt is moet deze natuurlijk ook nog geleverd en geplaatst worden. Een complex en vervelend proces. Want zo een mooie spiegel op maat laten vallen, dat zou natuurlijk een ramp zijn. Bij Mermans Glas is het mogelijk om jouw spiegel op maat op te komen halen. Indien deze spiegel niet te groot is, kan dit natuurlijk eenvoudig. Maar je kan ook altijd een beroep doen op lever- en plaats hulp van Mermans Glas. Zo weet je zeker dat jouw spiegel op maat volledig naar wens op zijn eindlocatie komt te hangen.

Spiegels op maat voor alle ruimtes in huis en kantoor

Spiegels op maat komen in meer locaties voor dan alleen de badkamer. Een badkamer is natuurlijk de meest logische plek in een woning voor zo een mooie spiegel op maat, maar ook in de hal, keuken, slaapkamer of zelfs op het toilet komt het regelmatig voor dat wij een spiegel op maat moeten maken en plaatsen. Dan hebben we het natuurlijk over een spiegel op maat in een woning, ook zien we spiegels op maat regelmatig terugkomen in de bedrijfswereld. Een prachtige spiegel op maat in jouw kledingzaak? Of een dansschool / fitness waar spiegels op maat voorzien moeten worden? In de vele jaren dat Mermans Glas al meegaat hebben wij het allemaal al voorbij zien komen. We kunnen elke vorm maken met onze CNC gestuurde machines. Daarnaast is het mogelijk om middels zandstralen unieke motieven op de spiegel te laten verwerken. Ook kleuren op de voor- of achterzijde van de spiegel aanbrengen is mogelijk. Een totaaloplossing op het vlak van spiegels op maat, en dat voor zowel het bedrijfsleven als in jouw eigen woning.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies