Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Glas buigen
Glas buigen_Tekengebied 1

Pionier in glas buigen

Glas buigen is een glashandeling die onder andere door Mermans Glas op de kaart is gezet. Mermans Glas was namelijk ooit pionier op het gebied van glas buigen en is tot op de dag van vandaag een specialist in alles wat te maken heeft met het buigen van glas. Inmiddels buigen wij glas voor een breed klantenbestand binnen diverse industrieën, en dat al meer dan 25. Zo doen bijvoorbeeld zowel RVS producenten als ook de Nederlandse superjachtbouw een beroep op Mermans Glas wanneer het gaat om glas buigen. In beide branches staat perfectie in maatvoering en uitstraling voorop, en dit uit zich dan ook in het gebogen glas van de hoogste kwaliteit. Uiteraard staan we ook voor iedereen klaar die specifieke stuk opdrachten nodig heeft. Zit jij met een vraagstuk over glas buigen? Laat dan zeker wat weten. Onze experten geven graag vrijblijvend advies over het buigen van glas.

Glas buigen_Tekengebied 1

Glas buigen, een complex proces

Glas is een onbuigbaar product. Het buigen van glas is dan ook iets wat vele jaren ervaring, en specifieke machines vereist. Bij glas buigen maakt Mermans Glas gebruik van grote gespecialiseerde ovens. Bij Mermans Glas beschikken we over meerdere ovens die speciaal ontwikkeld zijn voor glas buigen. In onze ovens kunnen wij glas buigen in allerhande vormen, afmetingen en diktes. Zo doen wij onder andere glas buigen voor koelvitrines of winkelpuien, maar ook voor particuliere oplossingen. Denk ook maar aan het buigen van glas voor jachtrailingen, meubels, jukeboxen en nog vele andere toepassingen. Ben jij op zoek naar een bedrijf wat glas kan buigen? Laat dan zeker even wat weten. Wij bespreken graag jouw plannen.

Verschillende soorten glas buigen

Bij Mermans Glas kunnen wij glas buigen voor allerhande verschillende toepassingen. Maar nog belangrijk bij het buigen van glas is het type glas wat jij wil laten buigen. Wij kunnen glas buigen met veel verschillende soorten glas. Zo kunnen wij zowel enkel glas buigen als dubbel glas buigen. Maar ook thermisch en chemisch gehard glas kunnen wij zonder problemen buigen. Geen idee welke glassoort jij nodig hebt voor het buigen van glas in de oplossing die jij voor ogen hebt? Praat erover met onze experts. Zij bekijken graag jouw vraagstuk, en bieden een oplossing op maat.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies