Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

enkel glas

Enkel glas, synoniem voor vensterglas of floatglas is een ongeharde glassoort. Enkel glas is een relatief goedkope glassoort.

isolatieglas

De bekendste glassoort. Dubbel glas bestaat altijd uit meerdere glasplaten met daartussen een aluminium spouw met isolatiekorrels. 

dubbel glas

Mermans Glas bestaat inmiddels al meer dan 125 jaar. Wij hebben in deze 125 jaar alle kennis op het gebied van glas in huis gehaald.

hr++ glas

We kennen HR++ glas ook wel als hoogrendementsglas. HR++ glas bestaat uit twee glasplaten die gescheiden worden door een afstandshouder tussen de glasplaten.

triple glas

riple glas is een vorm van rendementsglas. Triple glas bestaat uit drie glasplaten die gescheiden worden door een afstandshouder tussen de glasplaten.

weet jij al precies wat je nodig hebt?

Vul dan ons offerte-formulier in.
Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen binnen 24u terug met een prijs op maat.

brandwerend glas

Met brandwerend glas vertraag jij de verspreiding van vuur en rook doorheen de woning of het pand. Zo zal de brand zich minder snel verspreiden.

veiligheidsglas

De term veiligheidsglas komt voort uit de NEN-norm 3569, wat wil zeggen doorval beveiliging. In feite zorgt veiligheidsglas er dus voor dat je er niet zo maar doorheen kan vallen. 

inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas is een soort gelaagd glas, maar dan nog een stuk sterker. Want zoals de naam al doet vermoeden moet inbraakwerend glas een inbreker uit de woning kunnen weren.

Wat anderen van mermans glas vinden

Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.

gehard glas

Gehard glas is een enorm stevige en stootvaste vorm van glas. Gehard glas kenmerkt zich vooral door de unieke productiemethode.

gelaagd glas

Gelaagd glas zijn 2 glasplaten die gescheiden worden door 1 of meerdere lagen folies.

draadglas

Draadglas herken je aan de kleine vierkantjes van ongeveer 1cm bij 1cm. Glasdraad is een glassoort met daarin als wapening metalen draden.

glas in lood

Glas in lood kennen we allemaal. Het zijn namelijk die gekleurde ramen die een zeer mooie lichtinval creëren en die je veel in kerken en oude gebouwen ziet.

schilderijglas

Schilderijglas is, zoals de naam al doet vermoeden, een oplossing voor het beschermen van een schilderij. Schilderijglas is ideaal om al jouw kostbare kunstwerken te beschermen en in een mooi daglicht te zetten.

snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.