Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Glazen douchewand
douchemuur_Tekengebied 1

Kwalitatieve glazen douchewand

Waarom moet je kiezen voor een glazen douchewand, en niet voor een ander type glaswand? We zien vaak glazen douchewanden omdat glas een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft wanneer we het hebben over verschillende soorten douchewanden. Daarnaast kan je er bij een glazen douchewand natuurlijk ook voor kiezen om bepaalde delen doorzichtig te maken. Door te werken met stroken van onzichtbare stickers kan je een heel mooi effect creëren in jouw glazen douchewand. Zelf op zoek naar een glazen douchewand? Of wil je weten wat een glazen douchewand in jouw geval kost? Laat dan zeker wat weten. De experts van Mermans Glas hebben veel ervaring met het fabriceren van glazen douchewanden en het plaatsen van glazen douchewanden.

douchemuur_Tekengebied 1

Plaatsen van een douchewand

Het plaatsen van een glazen douchewand kan een vervelend klusje zijn. De glazen douchewand moet precies passen in de voorziene ruimte. Er mag geen ruimte zijn tussen de muur en de glazen douchewand. Want het laatste wat je wil is vocht die tussen de muur en de glazen douchewand kan kruipen. Door dit allemaal goed af te sluiten blijft het ook warm in de douche en trekt het niet. Daarnaast heeft een goed gemonteerde glazen douchewand als voordeel dat het langer meegaat en er minder kans is op glasbreuk. Want het vervangen van zo een glazen douchewand is vaak een kostelijke operatie. Dit namelijk omdat een glazen douchewand bestaat uit 1 groot stuk glas en dit stuk dan volledig zal vervangen moeten worden.

Of toch een glazen douchedeur?

Het grote voordeel van een glazen douchedeur bij de glashandel bestellen is de invloed die wij hebben op maat, maar ook manieren van bevestigen. Zo is een enkele douchedeur vrij eenvoudig te bevestigen met een tweetal scharnieren, maar kunnen wij ook de meer ingewikkelde douchedeuren leveren. Bij overschrijding van een breedtemaat van meer dan 90 centimeter adviseren we vaak een glazen douchedeur met een zijpaneel. Ook zijn er klanten die graag een glazen douchedeur met schuifsysteem wensen. In alle gevallen kan jij rekenen op de expertise van Mermans Glas in jouw zoektocht naar de perfecte glazen douchedeur.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies