Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Glazen meubels op maat
Glazen tafel_Tekengebied 1

Glazen meubels op maat laten maken

Niets zo mooi als meubels op maat gemaakt van jouw wensen. Mermans Glas is in staat om alle soorten glazen meubels op maat te maken. Wij hebben zelf een aantal basis ontwerpen waaruit jij kan kiezen. Heb jij zelf een glazen meubel op maat ontworpen? Ook dan kunnen wij jou helpen. Jij stuurt ons het ontwerp door en wij maken het glazen meubel op maat, precies zoals jij dat in gedachten hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan bespreken wij graag jouw ideeën voor jouw glazen meubel op maat.

Glazen tafel_Tekengebied 1

Verschillende soorten glazen meubels op maat

Uiteraard maken wij veel verschillende soorten glazen meubels op maat. Zo maken wij bijvoorbeeld glazen tv-meubels op maat en glazen bijzettafels op maat. Hoewel een glazen tv-meubel wel het vaakste voorkomt, kunnen wij met onze machines bijvoorbeeld ook grote glazen tafels op maat maken. Zowel voor glazen eetkamertafels als andere glazen tafels op maat kan je een beroep doen op Mermans Glas. Zo kan jij een wooninrichting creëren­­ die volledig naar wens is met eigen ontwerpen en producten. Een andere toepassing van glas wat jij op maat wil laten maken? Laat dan zeker wat weten.

Glazen meubels op maat in combinatie met…

Glas alleen is een zeer mooi product. Maar wanneer wij een glazen tv-meubel op maat of ander glazen meubel op maat maken zien we dan vaak ook nog andere grondstoffen terugkomen zoals bijvoorbeeld RVS, hout of natuursteen. Ben jij zelf op zoek naar een glazen meubel op maat, maar dan in combinatie met een ander product? Wij denken graag met je mee. Doordat wij al meer dan 130 jaar glazen meubels op maat maken weten wij zeer goed wat wel en niet mogelijk is wanneer we spreken over het combineren van verschillende materialen.

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies