Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Glas reparatie
Glas reparatie_Tekengebied 1

Glas reparatie door Mermans Glas

Glas reparatie is natuurlijk nodig bij glasschade of glasbreuk. We hebben allemaal al wel eens een glas reparatie nodig gehad. Het is geen geheim dat glas een fragiel en breekbaar product is, met als gevolg dat glas reparaties vaak voorkomen. Een glas reparatie laat je het best uitvoeren door een expert. Want wanneer dit niet goed gebeurt, kan de volgende glas reparatie alweer om de hoek staan. Mermans Glas is een expert in glas reparatie in allerlei vormen en maten. Wij hebben namelijk al meer dan 130 jaar ervaring in de reparatie van glas. Dit is dan ook iets wat wij op dagelijkse basis uitvoeren. Wij verzorgen glas reparatie voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Glasschade of een glasbreuk is natuurlijk ook gewoon gevaarlijk. Het is belangrijk om snel een glas reparatie uit te voeren. Glas is een scherp product. Eén moment van onoplettendheid of gewoon pech en glasschade kan leiden tot grote gevolgen. Zeker in een omgeving waar kinderen kunnen komen is het belangrijk dat de glas reparatie snel en kwalitatief wordt uitgevoerd. Schakel de expertise van Mermans Glas in om jouw glas reparatie efficiënt op te lossen.

Glas reparatie_Tekengebied 1

Glas reparatie snel aanpakken

Het is dus belangrijk om meteen werk te maken van glas reparatie. Glasschade op zichzelf is niet heel erg, zeker wanneer het glas nog in grote stukken is. Dan zou een glas reparatie nog op zich kunnen laten wachten. Maar een glas reparatie wordt toch echt een vereiste wanneer bij glasschade de stukken glas uit de glazen toepassing beginnen te vallen. Zoals je weet bestaat glas uit minuscule kristallen, en glasschade kan ervoor zorgen dat jij overblijft met een hoop kleine stukjes glas. Met een tijdige glas reparatie voorkom je dit. Want deze kleine glasstukken verwijderen is een klusje wat je liever niet doet. Neem contact op met Mermans Glas om jouw glas reparatie snel uit te laten voeren, voor het te laat is. Want zelfs de kleinste temperatuurverschillen, windstoten, trillingen of tikjes kunnen er al voor zorgen dat jouw glasschade een heel vervelende glasschade wordt.

Glas reparatie van verschillende soorten glas

Glas bestaat in enorm veel verschillende soorten en maten. Er zijn soorten glas, zoals enkel glas, die heel gevoelig zijn voor een glasschade en al vaker een glas reparatie zullen nodig hebben dan andere soorten. En dan heb je natuurlijk ook soorten glas, denk maar aan veiligheidsglas, waar glas reparatie minder snel zal voorkomen. Voor alle soorten glas reparatie kun jij een beroep doen op de experts van Mermans Glas. Ongeacht het type glas, de grootte van de glasschade of de snelheid waarin de glas reparatie uitgevoerd moet worden. De experts van Mermans Glas zitten klaar om jou snel en vakkundig te helpen bij jouw glas reparatie. In onze werkplaats in Breda beschikken wij over de nodige materialen en mankrachten om glas reparaties efficiënt uit te kunnen voeren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies