Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Glazen deuren
Glazen deur_Tekengebied 1

Glazen deuren met staal

Glazen deuren met staal, iedereen kent wel een woning waar ze het hebben. En dat begrijpen wij volledig bij Mermans Glas. Niets mooier dan zo een glazen deur waar vervolgens een stalen frame omheen zit. Een hele robuuste en industriële uitstraling, die toch heel efficiënt en praktisch is. Ook kan je veel kanten op met zo een glazen deur. Een glazen schuifdeur, of een glazen deur die naar een kant draait? Alles is mogelijk. Ook is het natuurlijk geen vereiste om staal te verwerken in jouw glazen deur. Elke dag nog krijgen wij verschillende verzoeken voor het ontwerpen, maken en plaatsten van een volledige glazen deur. Ben jij zelf op zoek naar een glazen deur, maar heb je geen idee waar te beginnen? Praat erover met een expert van Mermans Glas! Zowel over de materialen in de glazen deur, als het mechanisme in de glazen deur denken wij graag met je mee. Mermans Glas is ingesteld op de productie en plaatsing van alle soorten hardglazen deuren met door u gewenst hoogwaardig beslag.

Glazen deur_Tekengebied 1

Een glazen deur op maat

Een glazen deur moet natuurlijk perfect passen in de ruimte die er voorzien is. Ook moet het mechanisme van de glazen deur afgestemd zijn op de omgeving. Bij Mermans Glas meten we eerst de ruimte voor de glazen deuren op. Vervolgens ontwerpen wij de glazen deuren en maken wij de glazen deuren in ons eigen werkplaats. De plaatsing van de glazen deuren gebeurt door een van onze experts. En dan hebben we het over glazen deuren groot en klein. Van een grote glazen deur met schuifmechanisme en stalen frame tot glazen binnendeuren voor tussen verschillende woonruimtes. Wij maken alles in eigen productie. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en plan een adviesgesprek in met onze experts. Wij bekijken samen naar jouw wensen wat betreft de glazen deuren, en beantwoorden deze met een oplossing op maat.

Soorten glazen deuren

Een glazen deur bestaat er in alle vormen en maten. Ook kan een glazen deur een gepaste oplossing bieden in verschillende ruimtes. Denk bijvoorbeeld maar aan een glazen douchedeur, maar ook een glazen voordeur. Doordat Mermans Glas al meer dan 130 jaar ervaring heeft in het ontwerp en de creatie van glazen deuren hebben wij alles al voorbij zien komen. Aangezien wij de productie geheel in eigen hand hebben, zijn wij in staat om hardglazen deuren en zelfs gelaagde, inbraakwerende glazen deuren binnen enkele dagen te leveren. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies