Glasbreuk of snelle reparatie nodig? Neem contact op met onze spoedservice >>

Isolatieglas
Isolatieglas_Tekengebied 1

Wat is isolatieglas?

Isolatieglas is de laatste jaren aan een enorme opmars bezig. De energienormen bij bouwen en verbouwen worden steeds strenger. Isolatieglas is dan ook niet meer weg te denken. Het plaatsen van isolatieglas zorgt namelijk voor een veel betere ecologische score van jouw woning. Bij Mermans Glas hebben wij al veel ervaring met het fabriceren van isolatieglas. Isolatieglas zorgt ervoor dat warmte minder snel kan ontsnappen, maar ook houdt isolatieglas de koude lucht van buiten tegen. Wij maken verschillende types isolatieglas. Hieronder bekijk je welke types isolatieglas wij zoal voor jou kunnen maken. Vervolgens leveren wij het isolatieglas tot aan jouw woning. Ook hulp nodig bij het plaatsen van isolatieglas? Geen zorgen! Wij plaatsen dagelijks isolatieglas in allerhande verschillende types gebouwen. Of het nu isolatieglas in een woning, isolatieglas op een appartement of isolatieglas in een openbare ruimte is, bij Mermans Glas kunt u vertrouwen op onze expertise.

Isolatieglas_Tekengebied 1

Verschillende soorten isolatieglas

Isolatieglas op zich bestaat niet. Er is geen glassoort die je isolatieglas kan noemen. Wel is isolatieglas een overkoepelende term. Een aantal glassoorten die vallen onder isolatieglas zijn bijvoorbeeld het heel bekende dubbel glas, maar ook HR++ glas en triple glas. Er zijn nog meer verschillende soorten isolatieglas, maar deze 3 zijn toch wel het meest voorkomend. Wat maakt deze soorten isolatieglas dan zo uniek? Het verschil bij dubbel glas en triple glas kun je al wel raden. Dubbel glas is een type isolatieglas wat bestaat uit 2 glasplaten, terwijl triple glas een isolatieglas is met 3 lagen. Tussen deze glasplaten zit telkens wat open ruimte. Dit zorgt voor een isolerend effect. Hierdoor krijgt het de term isolatieglas. Ten slotte hebben we nog HR++ glas. Omdat dit zo een interessante vorm van isolatieglas is, verwijzen wij u graag door naar de pagina over HR++ glas.

De voordelen van isolatieglas in jouw portemonnee

Isolatieglas bespaart jou gegarandeerd geld. Een lagere rekening op het einde van de maand met isolatieglas? Dat is geen fabeltje. Meerdere onderzoeken hebben al uitgewezen dat isolatieglas wel degelijk een flink besparing kan opleveren op de energiekosten. Waarom zou je nog wachten met het plaatsen van isolatieglas? Het is een eenmalige investering, en je kan de termijn waarop het plaatsen van isolatieglas zich gaat terugverdienen eenvoudig berekenen. Zie het als het plaatsen van zonnepanelen. Wil jij meer weten over isolatieglas? Of vrijblijvend een adviesgesprek houden over isolatieglas? Wij bespreken het graag met je! Kom gerust eens langs in onze showroom zodat wij jou alle voordelen en eigenschappen van isolatieglas kunnen laten zien.§

Wat anderen van mermans glas vinden
Harry H.
Lees verder
Prima glasbedrijf. Aardige geïnteresseerde mensen met veel kennis van zaken. Snelle service .
Roel de H.
Lees verder
Goede service, vriendelijke bediening, voor alles een oplossing.
Ron C.
Lees verder
Geweldige plaats. Zeer klantvriendelijk en altijd een oplossing.
projecten in alle vormen en maten
Niet gevonden wat je zoekt?
Bekijk ook...
snel een offerte op maat?

Vul dan ons offerte-formulier in. Jij laat ons weten wat je nodig hebt, wij komen er binnen 24u op terug met een prijs op maat.
Toch nog vragen? Bel ons en krijg meteen een antwoord op jouw vragen.

vraag vrijblijvend advies