Inbraakwerend glas

Wat heb je aan een alarmsysteem als een mogelijke inbreker binnen 3 minuten uw huis of bedrijf binnen kan komen? Uw huis of bedrijf is pas optimaal beveiligd na installatie van inbraakwerend glas.

Wat is inbraakwerend glas eigenlijk?
Inbraakwerend glas is glas waartussen 2 of meerdere folies van 0,38mm zijn versmolten. Het glas blijft volledig transparant, maar wordt steeds moeilijker kapot te maken naarmate de dikte van het glas en het aantal toegepaste folies toeneemt Zo is een glasplaat van 9 mm dik met daartussen 4 folies met een stoeptegel nauwelijks te doorboren. Wanneer een nog betere beveiliging gewenst is kunnen we een eindproduct produceren door 2 glasplaten met daartussen polycarbonaat te lagen. Deze glasheldere samenstelling is zeer dun (10mm) en nauwelijks te doorboren.

De toepassingen van inbraakwerend glas
Inbraakwerend glas werd veelal in kantoorpanden en overheidsgebouwen gebruikt. Plekken waar gevoelige apparatuur aanwezig is welke zo goed mogelijk beveiligd dienen te worden. De laatste jaren krijgen we echter steeds vaker aanvragen van particuliere klanten die meer veiligheid in huis wensen en dit onder andere middels de installatie van inbraakwerend glas willen verwezenlijken.

Mermans Glas meet, levert en plaatst inbraakwerend glas in de mate van beveiliging die U wenst.