Keuken achterwand

Waar het vroeger gebruikelijk was om tegeltjes als keuken achterwand te gebruiken is het tegenwoordig steeds gebruikelijker om de achterwand van de keuken met glas te bekleden. De moderne uitstraling van glas in combinatie met de keuken of het makkelijk schoon kunnen houden van de keuken achterwand zijn de belangrijkste reden waarom steeds meer huishoudens kiezen van glas in plaats van tegeltjes of RVS.

Keuken achterwand glas leverbaar in alle bekende kleurcodes
Mermans glas biedt u de mogelijkheid om een keuken achterwand van glas te laten produceren in elke gewenste kleur. Wij hanteren daarbij de kleurenwaaiers van Pantone, Sikkens en RAL. Zo zijn wij in de meeste gevallen in staat de keukenwand in de gewenste kleurcode te leveren die in andere plekken in het huis gebruikt word.

Veilige keuken achterwanden van CE gekeurd glas
Al ons keuken glas is gemaakt van extra helder CE gekeurd veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat de gespoten kleur zo realistisch mogelijk over komt en een veilig eindproduct ontstaat.

Keukenwand zelf plaatsen of laten monteren
Om een ieder van dienst te kunnen zijn, is het mogelijk om de keukenwand enkel te laten leveren of door ons te laten leveren en plaatsen. In het laatste geval doen we een offerte op basis van globale maten en wensen waarna we een monteur langs sturen om de keuken te laten opmeten.