Douchedeur

Een hardglazen douchedeur is een sieraad voor elke badkamer. Een douchedeur geeft uw badkamer een strakke en moderne uitstraling en is daarnaast erg makkelijk schoon te houden. Ten opzichte van het douchegordijn is een douchedeur vele malen hygiënischer.

Mermans Glas is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van douchedeuren. Daarbij kunnen we u zowel helpen aan de veelvoorkomende standaard maten als aan een douchedeur op maat. Zo kunt u er zeker van zijn dat we in alle gevallen een precies passende eindoplossing kunnen bieden.

Hoogwaardig beslag van alle bekende producenten
Elke douchedeur is voorzien van hoogwaardig beslag welke we samen met u kunnen uitkiezen. Daarbij is er keuze tussen verschillende modellen scharnieren en deuropeners. Onderscheid zit vaak in de kwaliteit van het beslag wat tot bijvoorbeeld tot uiting komt bij het instellen van een nulpunt. Dit bepaald het gemak waarmee de douchedeur weer in het midden terecht komt na openen. Bij het ene scharnier werkt dit wat sneller of is het terugvallen in het nulpunt wat nauwkeuriger.

Enkele douchedeur, douchedeur met zijpaneel en douchedeur met schuif systeem
Het grote voordeel van een douchedeur bij de glashandel bestellen is de invloed die wij hebben op maat maar ook manieren van bevestigen. Zo is een enkele douchedeur vrij eenvoudig te bevestigen met een tweetal scharnieren maar kunnen wij ook de meer ingewikkelde douchedeuren leveren. Bij overschrijding van een breedtemaat van meer dan 90 centimeter adviseren we vaak een douchedeur met een zijpaneel. Ook zijn er klanten die graag een douchedeur met schuifsysteem wensen. In alle gevallen helpen wij u graag verder en kijken ernaar uit u te mogen begeleiden bij de aankoop van uw douchedeur.

Laat u vrijblijvend adviseren
Een douchedeur is vaak onderdeel van een nieuwe badkamer of behoeft enig meetwerk voordat het perfecte eindproduct ontstaat. Persoonlijk & vakkundig advies is dan ook zeker wenselijk. We nodigen u dan ook zeker uit om in onze showroom te Breda alle mogelijke combinaties te komen bekijken en te bespreken. Is dit wat ver om te bereizen? Dan staan we altijd per telefoon en E-mail voor u klaar!