Beloopbaar glas

Glas waar je op kunt lopen is de laatste jaren enorm populair geworden in architectonische huisinrichtingen. Beloopbaar glas is zowel praktisch als esthetisch een prachtig product. Beloopbaar glas maken wij in eigen fabriek door meerdere glasplaten op elkaar te lagen in onze laagmachines. Daardoor kunnen we altijd gehoor geven aan de sterkte berekeningen die voorafgaand aan het productieproces worden gemaakt.

Beloopbaar glas voor meer daglicht
Beloopbaar glas wordt veel verwerkt in de overloop bij woningen of als bedekking van de lichtstraat in een aanbouw of op een dakterras. Eigenlijk op alle plekken waar glas voor licht dient te zorgen maar wel een sterke constructie verwezenlijkt moet worden.

Vereiste dikte beloopbaar glas varieert per situatie
Beloopbaar glas is altijd een maatproduct dat voor de specifieke situatie wordt geproduceerd. Voorafgaand aan de productie word een zogenaamde sterkte berekening gemaakt. Aan de hand van een calculatietabel bepalen we de te gebruiken samenstelling welke uiteindelijk in een beloopbaar glas dikte zal resulteren die voor een veilig eindproduct zorgt.

Beloopbaar glas zowel buiten als binnen te gebruiken
Het mooie van glas is dat het zowel buiten als binnen te gebruiken is. Zo dus ook met beloopbaar glas. In essentie is dit product niet meer dan een aantal glasplaten welke middels een speciale folie op elkaar zijn gelaagd. Hoe dikker het glas en hoe meer folies we gebruiken, des te sterker zal het eindproduct zijn. Om ervoor te zorgen dat er een net en blijvend mooi eindproduct ontstaat is het van belang om de constructie waterdicht te maken door naden met kit of speciale profielen af te werken.

Beloopbaar glas plaatsen
Glas is erg zwaar, vooral als het dik is. Het plaatsen van beloopbaar glas is dan ook een werkje wat enkel toevertrouwd is aan de doorgewinterde doe het zilver of de echte glas specialist. Vooral het boven je macht werken als het construeren van de juiste constructie is een punt van aandacht. Uiteraard staan wij u graag bij vanaf het moment dat u overweegt beloopbaar glas te bestellen tot aan het moment dat het beloopbare glas op locatie gemonteerd dient te worden.